Ekipa

Filip je strokovnjak na področju kondicijske priprave in rehabilitacije športnikov. Šolanje je zaključil kot magister kineziologije na fakulteti za šport v Ljubljani. Izkušnje pri izboljšanju pripravljenosti vadečega kot tudi pri vračanju vadečega v proces treningov po poškodbi, si je nabiral preko številnih športnih organizacij ter klubov. Deloval je pri košarkarskih klubih Grosuplje in Ilirija (članska in mlajše kategorije). Prav tako je bil kot kondicijski trener 7 let aktiven pod okriljem košarkarske zveze Slovenije (B članska moška rep., moška rep. do 18 let, ženska rep. do 18 in do 20 let). Zveneča uspeha v reprezentanci sta bila 3.mesto na evropskem prvenstvu za fante do 18let v Grčiji (2019) in 1. mesto na evropskem challengerju za fante do 18let v Turčiji (2021). Zadnji dve leti je deloval v ženskem madžarskem klubu Sopron, s katerim je bil prvak Eurolige v Istanbulu (sezona 2021/2022).

Zmago Sagadin je najtrofejnejši in najproduktivnejši slovenski košarkarski trener. V 37 letni karieri je osvojil 25 naslovov doma in v Evropi ter proizvedel 12 NBA igralcev in 53 evroligaških igralcev. Individualno delo z mladimi je njegov zaščitni znak.

Miloš je strokovnjak na področju analitike košarkarskih ekip in košarkarjev. Od leta 1998 do 2012 je igral profesionalno košarko. Igral je v Euroligi, Eurocupu, ABA ligi in Slo. reprezentanco. Od leta 2012 do 2016 je bil predsednik in generalni direktor Košarkarskega kluba Slovan Ljubljana.

OB PRELOMU TISOČLETJA:
Direktor TEN – TEN Domžale
Organizator mednarodnih košarkarskih turnirjev
PR - KK Union Olimpije v zlatem obdobju generacije (Sagadin&Hauptman&CO)
ITD…